Preferred suppliers

FLOXX powered by Collin verwijst graag naar gerenommeerde partijen die (deel)oplossingen voor de DGA kunnen bieden (onze preferred suppliers). Wij werken aan een netwerk van preferred suppliers die de DGA niet alleen kunnen voorzien van in de behoefte van financiering maar ook voorzien in financieel advies, financial planning, aanvullende verzekeringen en vermogensbeheer.

Ons doel is de DGA te helpen bij zijn besluitvorming over het pensioen in eigen beheer. FLOXX powered by Collin heeft geen enkel (financieel) belang bij de verwijzing naar de preferred suppliers; de preferred suppliers handelen onafhankelijk van FLOXX powered by Collin.

Pensioenadvies en financial planning

Edmond Halley biedt Pensioenadvies, Financiële planning, Services voor professionals en opleidingen. Persoonlijke of zakelijke doelen van de klant zijn het startpunt; Pensioenadvies en financiële planning zijn voor Edmond Halley het middel. Voor DGA en voor de adviseur(s) van de DGA biedt Edmond Halley verschillende oplossingen. Naast persoonlijk financieel advies voor de DGA worden een Kennissessie DGA pensioen of een Intensieve workshop DGA pensioen voor de adviseur(s) van de DGA aangeboden.

Pensioenen en verzekeringen

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dit betekent dat Aegon zich verantwoordelijk voelt voor financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen. Aegon biedt verschillende oplossingen voor de DGA zoals producten voor inkomensopbouw of een overlijdensrisicoverzekering. Voor advies verwijzen we graag naar een onafhankelijk adviseur. Als de DGA geen adviseur heeft kan hij/zij met vragen over AEGON-producten terecht bij de DGA Desk van AEGON.

Onafhankelijke financial planners

Voor financiële planning verwijzen wij graag naar financial planners. De planners kunt u benaderen voor advies. Zij kunnen de DGA begeleiden bij de keuzes bij en de gevolgen van de beëindiging van (de opbouw van) het pensioen in eigen beheer.

Wouter van Leusen FFP, “Financieel Bewust Zijn”.

Financieel adviseur/coach Wouter van Leusen heeft de bijzondere en waardevolle combinatie van zowel belangstelling voor mensen als cijfers. Volgens hem krijgt geld pas echt waarde als het je de mogelijkheid geeft te leven zoals je dat wilt. Hij begeleidt DGA’s bij het maken van verstandige keuzes rondom pensioen in eigen beheer. Kom in contact met Financieel Bewust Zijn.

Margo Huijerjans FFP, “ZYCHT Advies & Financial Coaching”

Breed en integraal advies aan ondernemers bij zowel privé als zakelijke financiële vraagstukken. De levensdoelen, vermogenspositie, zakelijke belangen en privé belangen staan bij ZYCHT altijd centraal. ZYCHT is FFP gecertificeerd en volledig onafhankelijk. Kom in contact met Zycht Advies en Financial Coaching.